• Ayurveda gavner børns nervesystem og vejrtrækning

DAYA Kids ayurvediske behandlinger har en særlig gavnlig effekt for børn og unge på hele deres nervesystem og vejrtrækning. Se mere om de forskellige behandlinger her.

  • Ayurveda og meditation kan lære børn at håndterer følelser og styrke sociale kompetencer

For at udbrede kendskabet til ayurveda og meditation for børn og unge tilbyder DAYA Kids både enkeltforløb for børn og unge sammen med deres forældre samt kurser for forældre og lærere.

Enkeltforløb: I enkeltforløb følges barnet af en voksen. Programmet består af yoga, åndedrætsøvelser og en meditation, som hun eller han selv kan øve videre derhjemme og derudover modtager moren eller faren undervisning i en kortere afspændingsbehandling.

Kurser: Kurserne for forældre og lærere, pædagoger og behandlere, giver en praktisk indgang til at hvordan man kan understøtte barnets udvikling og læring med brug af ayurveda, yoga og meditation for børn og unge. Efter deltagelse på kurset vil man have en grundlæggende viden til brug i praksis.

Er du interesseret i at høre om kommende kurser og foredrag? Udfyld og send denne formular til DAYA eller kontakt Brit Kim på +45 25 88 88 66.