DAYA Ayurveda har fast behandlerlokale i København i samarbejde med The Yoga Flat.

Du kan planlægge din behandling så du kan starte med en yogatime i The Yoga Flat og derefter fortsætte med en af de ayurvediske behandlinger. Er der noget bedre end at koble helt fra enten en weekend-dag eller efter arbejde? Book her og skriv hvis du vil have en tid der passer med en yogatime.

Desuden samarbejder DAYA Ayurveda med både danske og internationale venner inden for ayurveda, yoga og sundhed bl.a. AyurPrana og The Ayurvedic Institute under Dr. Vasant Lad. Du har mulighed for – gennem DAYA Ayurveda – at booke en konsultation med senior practitioners og eksperter i Vastu Shastra, vedisk arkitektur for din sundhed. Det booker du via DAYA Ayurveda her.

Du kan også nyde Ayurveda Panchakarma og Rasayana retreats med DAYA Ayurveda. Det holdes i samarbejde med RoSana – der er en af de bedste hemmelige ayurvediske oaser i nærheden af Danmark, beliggende på en parklignende grund med nyrenoverede værelser og klinik med både ayurvediske læger og tyske dr.med. der overser dit personligt tilpassede forløb af enten 7 dage eller 14 dage.

RoSana ligger i en forstad til München.

Bemærk at forløbet bookes her via DAYA Ayurveda, hvor du også får gratis vejledning både med at planlægge opholdet samt rejsen.

 

Desuden har DAYA Ayurveda på invitation fra den indiske ambassade i Danmark været med i en arbejdsgruppe siden 2017 for udbredelse af kendskab til ayurveda og afholdelse af International Day of Yoga i Danmark.

Danske partnere:

Workshops og uddannelse sker online samt i The Yoga Flat på Christianshavn.

Der afholdes også ind i mellem workshops på andre lokationer end i København. DAYA Ayurveda besøger også jævnligt (dog pt. på pause):

Yogalicious by Mia 

Nordisk Yoga

Spiren Helsekost

 

Dertil har Brit Kim haft et mangeårigt pro bono samarbejde siden 2008 med Jakob Lund, BreatheSMART med behandlinger til PTSD-ramte og unge i rehabilitation.

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om hvilken behandling eller forløb, der passer lige præcis til dig og din nuværende livssituation på mobilnr. +45 25 88 88 66.

 

 

All rights reserved © DAYA Ayurveda 2020