Partnere

DAYA Ayurveda har fast behandlerlokale i København i samarbejde med The Yoga Flat.

Desuden samarbejder DAYA Ayurveda med både danske og internationale venner inden for ayurveda, yoga og sundhed.

Danske partnere:

Workshops og uddannelse sker online samt i Yogabaghuset i Kronprinsessegade, hvor der også kommer til at være månedlige mantra chants inklusiv Shavasana.

DAYA Ayurveda besøger også jævnligt

  • Yogalicious by Mia på Havnevej 6c i Hornbæk – månedlige behandlerdage og workshops
  • Nordisk Yoga i Odense C
  • Spiren Helsekost i Odense, Dalum

Brit Kim har haft et mangeårigt pro bono samarbejde siden 2008 med Jakob Lund, BreatheSMART med behandlinger til PTSD-ramte og unge i rehabilitation.

Siden 2018 har DAYA Ayurveda på invitation fra den indiske ambassade i Danmark været med i en arbejdsgruppe for udbredelse af kendskab til ayurveda og afholdelse af International Day of Yoga i Danmark.

Inspirationen til Brits mantra ‘Kend din stresstype og undgå udbrændthed’ tager afsæt i erfaringer fra +15 årige erhvervskarriere som kommunikationschef, international forretningsudvikler og projektleder i bl.a. Udenrigsministeriet og Kulturministeriet samt det sydkoreanske eksportråd ved Ambassaden for Republikken Korea i Danmark.

Internationale samarbejdspartnere:

  • The Ayurvedic Institute, New Mexico, USA ved Dr. Vasant Lad. Efter aftale via DAYA Ayurveda udbydes nu online konsultationer for korrektion af dit hjem – Vastu Shastra.
  • Rosana – ayurvedisk hospital, Tyskland. Denne eksklusive ayurvediske oase kan blive dit ‘hjem’ for 3 dage eller en uge og endda 14 dage med daglige ayurvediske behandlinger, ayurvedisk kost, yoga og meditation samt skøn afslapning i den parklignende have. Vi tager afsted sammen i små grupper af 3-5 personer. Brit Kim deltager som dansk underviser i daglige workshops om ayurveda i hverdagen og støtter op omkring forståelsen af anbefalingerne fra de indiske ayurvediske læger. Der er også tyske medicinske læger til rådighed under et ophold.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om hvilken behandling eller forløb, der passer lige præcis til dig og din nuværende livssituation på mobilnr. +45 25 88 88 66.

%d bloggers like this: