Partnere

DAYA Ayurveda har fast behandlerlokale i København i samarbejde med The Yoga Flat fra den 1. januar 2020 efter 1 1/2 års godt samarbejde med Hamsa Yoga Studio. Workshops og uddannelse sker bl.a. i Yogabaghuset i Kronprinsessegade, hvor der også kommer til at være månedlige mantra chants inklusiv Shavasana.

Øvrige samarbejdspartnere:

  • Yogalicious by Mia på Havnevej 6c i Hornbæk – månedlige behandlerdage og workshops
  • Nordisk Yoga i Odense C
  • Spiren Helsekost i Odense, Dalum

Brit Kim haft et mangeårigt samarbejde med Jakob Lund, BreatheSMART med behandlinger til PTSD-ramte og unge i rehabilitation.

Siden juni 2018 har DAYA Ayurveda på invitation fra den indiske ambassade i Danmark været med i en arbejdsgruppe for udbredelse af kendskab til ayurveda og afholdelse af International Day of Yoga i Danmark.

Inspirationen til Brits mantra ‘Kend din stresstype og undgå udbrændthed’ tager afsæt i erfaringer fra +15 årige erhvervskarriere som kommunikationschef, international forretningsudvikler og projektleder i bl.a. Udenrigsministeriet og Kulturministeriet samt det sydkoreanske eksportråd ved Ambassaden for Republikken Korea i Danmark.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om hvilken behandling eller forløb, der passer lige præcis til dig og din nuværende livssituation på mobilnr. +45 25 88 88 66.

%d bloggers like this: