Brit Kim er en af de få i Danmark, der har mange års træning i Ayurvedisk pulslæsning. Hun er uddannet af Dr. Vasant Lad under The Ayurvedic Institute siden 2018 og har fuldført intensiv klinisk træning med Dr. Lad i pulslæsning i Pune.

 

Ved din indledende konsultation hos DAYA Ayurveda kortlægger din ayurveda practitioner både din grundtype, ‘prakriti’ og eventuelle ubalancer, ‘vikruti’.

  • Nadi Pariksha er en utrolig metode, der giver behandleren indsigt i hvad der sker i kroppens vævslag, hvilke ubalancer – Vata dosha, Pitta dosha eller Kapha dosha, der er opstået og hvordan den ‘vikruti’ har forrykket balancen i dig på kortere eller længere sigt – samt den bedste måde at bestemme din ‘prakriti’, ayurvediske grundtype.
  • Ayurvedisk pulslæsning giver også et overblik over hvilken kost og kosttilskud, du kan få bedst gavn af.
  • Og så er der de mere subtile lag af din sundhed. Nadi Pariksha er en af flere metoder, hvor din dharma (livsmål) og karma (mønstre) kan læses.

Hos DAYA Ayurveda er der afsat 60 minutter til din ayurvediske pulslæsning.

Tiden bruges både til pulslæsningen af din grundtype og et her-og-nu indblik i din sundhed — og så får du vejledning til ‘chikitsa’, dvs. behandlinger, øvelser, kosttilskud eller måske vist nogle marma-punkter, som vil være gode at stimulere med blide tryk for at balancere leveren og fordøjelsen, modvirke hovedpine eller bare hjælp til at falde i søvn.

Book pulslæsning