Personligt 1-1 forløb m. Brit Kim, cert. practitioner, MA.

Daya Ayurveda tilbyder dig et eksklusivt personligt tilpasset forløb på Christianshavn over i alt 3 eller 5 gange af 75-90 minutter.

Ved din første booking starter du med en ayurvedisk pulslæsning og et grundigt indblik i din ayurvediske grundtype samt hvilke anbefalinger til behandlinger, der passer til dit nuværende behov.

Dernæst planlægger vi dine tider og du får et program med anbefalinger til daglige ayurvediske rutiner, kost, yoga, pranayama og øvrigt.

Dine behandlinger vil bestå af f.eks. Abhyanga, Shirodhara samt Marma chikitsa og evt. specialbehandlinger for bl.a. syn, ryg/lænd eller nakke alt efter pulslæsningen. Det anbefales at behandlingerne lægges over 1 til 2 gange om ugen over højest 2 – 2 1/2 måned.

Book din tid her

Pulslæsning; 7 lag af din sundhed

Et forløb hos Brit Kim starter med en ayurvedisk pulslæsning og konsultation af ca. 1 time. Her aftaler vi hvilket forløb der vil være passende for dig ud fra ønske om behandling, livsstilsvejledning eller evt. Jyotish (vedisk astrologi).

Book din tid her

Shirodhara & skulder-nakkemassage

Blid strøm af tilpasset ayurvedisk lunet olie i rytmiske mønstre for afbalancering af dit nervesystem og hjerneimpulser giver en naturlig dyb hvile.

Book din tid her

Abhyanga – kropsbehandling med balancering af marma punkter og 7 dhatus (kropsvæv)  

Abhyanga er en af de klassiske ayurvediske behandlinger, der giver næring og balance til kroppen. Din olie udvælges ud fra din pulskonsultation og hver behandling vil være individuelt tilpasset i dit forløb. Efter behandlingen bliver du ‘dustet’ med kikærtemel og sandeltræ for at absorbere evt. overskydende olie. 

Specialbehandlinger – netra basti, ketu basti m.m.

Dit forløb kan også indeholde specialbehandlinger for f.eks. synet (netra basti) eller særligt udsatte område i lænden (ketu basti) m.fl.

Book din tid her

Jyotish – vedisk astrologi session

Planeternes placering i dit horoskop og din pulslæsning giver et samlet overblik over din sundhed og hvordan du kan forebygge og understøtte dig selv i din hverdag med nogle af de mere subtile metoder inden for ayurveda. En session tager ca. 90 minutter. Kan også bookes som zoom-møde.

Ayurvedisk sundhedsforløb

Du kan også vælge et forløb kun med konsultationer og dybdegående kortlægning af din hverdag ud fra pulslæsningen.

Du får morgenrutiner, kostplan og tilpassede yoga-, åndedræts- og meditationsprogrammer. Start med en konsultation og herefter aftales yderligere konsultationer i samarbejde med dig. Det kan være over i alt 3 gange inklusiv din første konsultation men det er ofte meget individuelt hvilke ønsker der er til et forløb. Derfor planlægges det individuelt. Et priseksempel på 3 x konsultationer af ca. 60 minutter er 1.900,- dkk.

Book sundhedsforløb her