DAYA Ayurveda

Borgergade 32, 2

1300 København K

Mobil: 0045 25 88 88 66

CVR: 21042293

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på webshoppen er inklusiv moms.

Ved køb tilføjes 52,- DKK i fragtomkostninger med PostNord, leveret til døren til privatpersoner. I tilfælde af prisreguleringer hos PostNord vil fragtomkostningerne følge disse og dette vil automatisk blive ændret ved køb i webshoppen.

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden af undervisning og behandlinger for faguddannelse er momsfritaget.

DAYA Ayurveda tager imod online betalinger med Dankort, Visa/Dankort og Visa. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. Du kan også betale via Mobileshop på 89491 til DAYA v/Brit Kim med samtidig oplysning om din mail og postadresse.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

DAYA Ayurveda benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 3-5 hverdage efter din bestilling. Ved bestilling i weekend og helligdage starter den forventede leveringstid førstkommende hverdag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med PostNord.

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Dette gælder dog kun non-food varer og ikke madvarer. 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@dayaayurveda.com, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til DAYA Ayurveda at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet og åbnet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Gavekort er gældende i 2 år fra købsdato. Gavekort er personlige og kan som udgangspunkt ikke benyttes af andre end modtageren. 

Betaling foretaget for behandling og kurser via webshop som skal ‘afhentes’ ved fysisk fremmøde i lokaler hos DAYA Ayurveda eller lejede kursuslokaler gælder ikke som webshop eller netkøb.

 

 

Intellektuel ejendomsret

DAYA Ayurveda ejer alle immaterielle rettigheder til websitet og alle materialer lagt ud på websitet. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

Du kan til personlig brug udskrive en kopi eller downloade uddrag af sider på websitet. Du må ikke bruge nogen del af vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden først at indhente en licens fra os eller vores licensgivere.

 

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter, dog ikke fødevarer. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. DAYA Ayurveda vil i fald der er en gyldig reklamation henvende sig til leverandører og vil i første omgang vælge at ombytte produktet med et nyt.

Reklamation skal meddeles til DAYA Ayurveda i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

DAYA Ayurveda dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Reklamationer sendes til:

DAYA Ayurveda v/Brit Kim BECH

Borgergade 32, 2.

1300 København K

 

 

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af DAYA Ayurveda. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til hello@dayaayurveda.com, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: http://www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

 

Force Majeure

DAYA Ayurveda er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af nogen af vores forpligtelser i henhold til et køb, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol og omfatter i særdeleshed (uden begrænsning) følgende:

  • Strejker, lockout eller andre faglige aktioner;
  • Civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig eller trussel eller forberedelse til krig;
  • Brand, eksplosion, storm, oversvømmelse, jordskælv, epidemier eller andre naturkatastrofer;
  • Umulighed af brug af jernbaner, skibsfart, fly, biltransport eller anden form for offentlig eller privat transport; og
  • Umulighed af brug af offentlige eller private telenet.

Vores ydelser i henhold til enhver bestilling anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. DAYA Ayurveda vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe force majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til køb kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.