D A Y A

Jeg valgte navnet DAYA i 2016 i samråd med en Jyotish astrolog ud fra min personlige konstellation. DAYA betyder compassion i både buddhistisk og vedisk terminologi. Medfølelse – og selv-medfølelse – er første vigtige trin hen mod holistisk sundhed.

.
Det er 25 år siden jeg startede på min første ayurvedauddannelse. I dag er jeg certificeret ved The Ayurvedic Institute under Dr. Vasant Lad, som jeg har modtaget undervisning af siden 2018 samt Sri Sri Tattvapanchakarma under personlig vejledning af Sri Sri Ravi Shankar og flere ayurvediske læger.
Desuden er jeg certificeret ved Pukka Life Academy og er medlem af APA, Ayurvedic Professionals Association UK. Jeg elsker den faglige sparring og inspiration, der er i internationale fællesskaber.
.
DAYA er mit hjem i verden – Kom forbi og få inspiration til at komme tættere på din natur med ayurveda i din hverdag.

 

Jeg har haft fornøjelse af at være testkanin på Brits 1-dags personlige Ayurveda retreat. Det var ren selvforkælelse og vi gennemgik forskellige Ayurveda principper og behandlinger, og flere forskellige typer massage og meditation. Det var et meget afvekslende forløb – særdeles afstressende, beroligende og med en virkelig god ro som resultatet. Der var en direkte effekt, men også konkrete redskaber, som man kunne tage med og selv arbejde videre med. Jeg kan varmt anbefale Brit, som med sin fokuserede, rolige væremåde gør behandlingerne let tilgængelige. Brit er kyndig, vidende, alsidig men også lyttende og meget tilstedeværende. Og det afspejler sig i behandlingerne, hvor jeg følte mig i helt trygge hænder.

Thomas Fink, filmproducent og direktør

 

Kan kun anbefale DAYA/Brit. Særligt til dem, der ønsker at mærke livet endnu mere eller igen. For hvad er egentlig vigtigere end at vi har det godt? Når vi har det godt, kan vi være den gode kæreste eller den gode chef…noget om det, ikk? Brit er meget meget dygtig med sine hænder og har en stor viden, som hun med omsorg og glæde deler med dig. Så udover ro, tager du viden med dig. Hun tager hånd om dig, som var du den sidste lotus blomst i verden.”

Joy Vasiljev, direktør og partner, The Organic Company

 

Da jeg lagde mig mellem Brits blide hænder, følte jeg mig som en gammel træt kriger, der blev omsluttet af renhed, lys og feminin omsorg. Mit nervesystem gik fra 100% alertness til 100% ro i løbet af en time. Jeg kan varmt anbefale DAYA Ayurveda. Marma = stressafspændende ayurvedisk energibehandling.

Majken Matzau, CEO, Matzau Erhvervspsykologer

 

Du er altid velkommen til at maile på hello@dayaayurveda.com eller ringe og få en snak om hvilken behandling eller forløb, der passer lige præcis til dig og din nuværende livssituation på mobilnr. +45 25 88 88 66.

All rights reserved © DAYA Ayurveda 2016