Om DAYA

Velkommen til DAYA Ayurveda – Behandlinger, pulsdiagnose og livsstil! Kend din stresstype (c) og forebyg udbrændthed. 

Jeg kombinerer det bedste af det 5000 år gamle helsesystem Ayurveda med min +15 års erhvervskarriere til gavn for alle, der ønsker at forebygge stress og skabe varig balance i livet med ayurveda.”, BRIT KIM, cert. ayurveda-behandler & cand.mag., DAYA Ayurveda. Læs mere om DAYA Ayurveda her.

 

Abhyanga – Shirodhara – Marma Chikitsa – Pulsdiagnose

DAYA Ayurveda tilbyder ayurvediske forløb med Abhyanga, Marma Chikitsa og Shirodhara, som er klassiske ayurvedabehandlinger af hver 45 til 75 minutters varighed. Se mere om behandlingerne HER

Den første gang du kommer til behandling, starter vi med en 45 min. ayurvedisk pulslæsning for at finde din ‘prakruti’, (ayurvediske grundtype). Denne kan bookes enten seperat eller i kombination med en behandling.

Book med sms til 25888866. Skriv ønsket tidspunkt i København.

 

Behandlinger i Hornbæk og Odense også muligt.

AYURVEDA OASE i Tyskland 14 dages autentisk klassisk PANCHAKARMA / RASAYANA

Har du brug for at komme væk et par dage og gå i dybden med behandlinger, yoga og meditation, har DAYA Ayurveda et samarbejde med en fantastisk ayurveda-oase ved München. Dit eget luksus ayurveda-retreat med eget værelse, ayurvedisk vegetarisk kost, daglig yoga og meditation og selvfølgelig daglige ayurvedabehandlinger varetaget af et team af ayurvediske vaidyas/læger samt læger og osteopat.

Prisniveauet er at sammenligne med et tilsvarende ophold på f.eks. Vejlefjord Kurhotel eller Skodsborg Kurhotel. Hele opholdet er i høj standard og følger almindelige arbejdsregler og lønninger for Tyskland, tilsvarende Danmark.  

Næste retreat ligger i februar, marts og april 2020. Du arrangerer selv rejsen til vores lokation uden for München, da DAYA Ayurveda ikke er rejsearrangør. Selve opholdet er care-of DAYA Ayurveda, der har aftale med stedet. Kontakt på hello@dayaayurveda.com for mere info.

Når jeg har for meget arbejde og er fyldt op af alt muligt andet, giver behandlingerne mig et skift i bevidstheden. Det er en form for dyb meditation.”  JAKOB LUND, grundlægger og underviser, BreatheSMART og SE-terapeut

Individuelle forløb

Ønsker du et ayurvedisk forløb med mulighed for at gå i dybden i løbet af hverdagen, kan du få et personligt tilpasset forløb af 3 til 5 aftaler af hver 1 1/2 time over max. 2 måneder. 

Ud fra samtale og pulslæsning aftaler vi dit individuelle forløb med ayurvediske behandlinger, kost- og livsstilsvejledning samt introduktion til åndedrætsøvelser og meditation.

Workshops og kurser om ayurveda, meditation og åndedrætsteknikker

DAYA Ayurveda udbyder følgende workshops og events i efteråret 2020:

  • ESSENCE OF AYURVEDA; Self Healing 20 og 50-timers forløb med heldagsworkshop, behandlinger og individuel vejledning
    • Følg link for se mere info på DAYA Ayurveda på facebook

Følg DAYA Ayurveda på facebook eller instagram for at se events, workshops og kurser. Faste samarbejdspartnere er The Yoga Flat (København), Nordisk Yoga (Odense) og Yogalicious by Mia i Hornbæk. Desuden er DAYA Ayurveda også at finde på messer og yogafestivaller.

Temaer for workshop/foredragsrækker

  • Transitioning into Spring / Summer / Autumn & Winter
  • Kend din stresstype og undgå udbrændthed (c)
  • Ayurveda for kvinder
  • Sund med ayurveda 
  • Filosofien bag ayurveda og doshaerne
  • Fertilitet, graviditet og fødselsforberedelse
  • m.fl.

Hvad siger andre om DAYA Ayurveda?

Da jeg lagde mig mellem Brits blide hænder, følte jeg mig som en gammel træt kriger, der blev omsluttet af renhed, lys og feminin omsorg. Mit nervesystem gik fra 100% alertness til 100% ro i løbet af en time. Jeg kan varmt anbefale DAYA Ayurveda. Marma = stressafspændende ayurvedisk energibehandling.” Majken Matzau, CEO, Matzau Erhvervspsykologer

Jeg har haft fornøjelse af at være testkanin på Brits 1-dags personlige Ayurveda retreat. Det var ren selvforkælelse og vi gennemgik forskellige Ayurveda principper og behandlinger, og flere forskellige typer massage og meditation. Det var et meget afvekslende forløb – særdeles afstressende, beroligende og med en virkelig god ro som resultatet. Der var en direkte effekt, men også konkrete redskaber, som man kunne tage med og selv arbejde videre med. Jeg kan varmt anbefale Brit, som med sin fokuserede, rolige væremåde gør behandlingerne let tilgængelige. Brit er kyndig, vidende, alsidig men også lyttende og meget tilstedeværende. Og det afspejler sig i behandlingerne, hvor jeg følte mig i helt trygge hænder. “ Thomas Fink, filmproducent og direktør

BOOK TID enten via SMS til 25888866

Så dejlig og god behandling. Gav en god ro på nervesystemet og i kroppen.” Susanne Rikke Demuth, marketingskonsulent

Kan kun anbefale DAYA/Brit. Særligt til dem, der ønsker at mærke livet endnu mere eller igen. For hvad er egentlig vigtigere end at vi har det godt? Når vi har det godt, kan vi være den gode kæreste eller den gode chef…noget om det, ikk? Brit er meget meget dygtig med sine hænder og har en stor viden, som hun med omsorg og glæde deler med dig. Så udover ro, tager du viden med dig. Hun tager hånd om dig, som var du den sidste lotus blomst i verden.” Joy Vasiljev, direktør og partner, The Organic Company

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om hvilken behandling eller forløb, der passer lige præcis til dig og din nuværende livssituation på mobilnr. +45 25 88 88 66.

%d bloggers like this: