DEPOSITUM: Gruppetur : Panchakarma med Dr. Vasant Lad i Pune 11.-24. august 2024

  12.000,00 kr.

  TILMELDING LUKKER 7. oktober 2023.

  Her starter din 13-dages panchakarma med Dr. Vasant Lad i Pune.

  Efter betalt depositum af 12.000,-

  = 23.000,- dkk til indbetaling senest 1. marts 2024.

  Oversigt for dit panchakarma med programdetaljer fås ved mail til hello@dayaayurveda.com hvor du også kan se alt det, som er inklusiv.

  Overordnet er det 13-dages fuldt panchakarma-ophold i Pune inkl. konsultationer med Dr. Vasant Lad, behandlinger dagligt, urter og olier m.m. i forbindelse med din panchakarma samt kost og logi på enkeltværelse med bad og toilet. Dertil 2 overnatninger på hyggeligt hotel beliggende i Magarpatta City, Pune inkl. morgenmad og 1-dags sightseeing med tempelbesøg og shopping samt frokost og aftensmad på vegansk/vegetariske skønne steder.

  Flyrejsen sørger du selv for at købe med ankomst til Pune lufthavn. Her bliver du hentet af personlig driver, der kører dig (evt. sammen med flere) til vores hotel. Der er også inkl. transport til vores panchakarma-ophold.

  *) Ønsker du at tage et par dage i en anden by end Pune, er det noget man selv står for. Du er altid velkommen til at høre om Daya Ayurveda kan være behjælpelig med tips og vejledning. Bemærk, du søger selv om visum og husk at læse alle retningslinjer på Ambassaden for Indiens hjemmeside. https://www.indianembassycopenhagen.gov.in/page/visa/

  Daya Ayurveda er ikke ansvarlig for korrekt køb af flybilletter, visum-ansøgning eller rejseforsikring m.m.