Shirodhara

SHIRODHARA: regenererende for hjernen og hormonsystemet

Shirodhara er en meditativ behandling, hvor panden og hovedet stimuleres med en fin, blid strøm af terapeutisk olie (der benyttes kun økologisk koldpresset sesamolie eller olivenolie tilsat ayurvediske urter). Kombinationen af punktstimulering og den kropsvarme olie bringer sindet tilbage til nuet. Det er en dybdegående behandling, som i høj grad forløser stress og virker regenererende på hele kroppen og hormonbalancen.

Da Shirodhara er en oliebehandling der gives på panden, er det bedst at have en ældre T-shirt med samt at beregne tid efter behandlingen til at kunne slappe af derhjemme. Det anbefales at lade olien sidde i håret i op til et par timer efter behandlingen.

Behandlingen starter med en kort konsultation ud fra ayurvedaens grundprincipper og din nuværende livssituation. Du er altid velkommen til at ringe på 25 88 88 66 hvis du har spørgsmål inden behandlingen.

Prisen er 900 kr for 1 times behandling inkl. økologisk sesamolie og æterisk olie fra Cosmoveda/Weleda eller Herbal Salvation. Du kan også kombinere Shirodharaen med en Marma Chikitsa for øget effekt. Prisen for Kombi-behandling er 1.100 kr for 2 timers behandling inkl. økologiske olier.

PRISLISTE opdateret 1/9-2018:

• MARMA CHIKITSA 650 DKK 1 time
• SHIRODHARA 900 DKK 1 time inkl. økologisk mandel/sesamolie og æterisk olie
• ABHYANGHA 1.050 DKK 1 1/2 time inkl. økologisk mandel/sesamolie og æterisk olie
………………..
Kombinationsbehandlinger
• KOMBI MA 2 timer 1.300 DKK Marma & Abhyangha
• KOMBI MS 2 timer 1.100 DKK Marma & Shirodhara
…………………………….
Behandlingen starter med en oversigtskonsultation ud fra ayurvedaens grundprincipper og din nuværende livssituation. Du er altid velkommen til at ringe på 25 88 88 66 hvis du har spørgsmål inden behandlingen.