RETREATS i danmark 2023

Ayurveda retreat med DAYA Ayurveda v/Brit Kim & team ligger i sommerferien fra den 7. til den 9. juli på Kirsebærgården.

Se mere HER.

Forestil dig 3 dage i harmoni med døgnets rytmer – hvor du får tid i naturen, ayurvedisk pulslæsning hver dag, morgenyoga og meditation, ayurveda workshop, lækre vegetariske retter, Agnihotra ved solopgang og solnedgang samt tid til at nyde vildmarksbad og gåture. Vi runder aftenen af med kirtan. Der er værelser i både enkelt, dobbelt og et trepersoners værelse måske for en venindegruppe.

Panchakarma med dr. vasant lad i pune

Oplev 15 dages livsforandrende Ayurvedisk Panchakarma retreat med Dr. Vasant Lad i Pune, Indien til august 2023.

Brit Kim er med som din guide og du får både foryngelse og stilhed samt mulighed for 1 dags rundtur i Pune i specialbutikker med ayurvediske urter, æteriske olier og juvelér for din Jyotish ædelstensring.
Mail til Brit på hello@dayaayurveda.com for at komme på venteliste.

RASAYANA foryngede retreats i Tyskland

DAYA Ayurveda giver dig mulighed for at opleve et Ayurveda-retreat med certificerede ayurveda-behandlere under vejledning af ayurvedisk vaidya.

Vaidya er en titel, som gives ved en bestået bachelor-grad i ayurvedisk medicin (forkortet. BAMS).

RASAYANA

Rasayana er foryngede forløb, der afholdes i Danmark som personligt tilpassede forløb eller som 7 dages retreat i Tyskland på Ayurvedisk retreat- og hospital.

PANCHAKARMA

Panchakarma retreat afholdes i Tyskland over 7 dage eller 14 og 21 dage. Yderligere information, priser og tilmelding til kommende forløb og retreats er på vej.Du er altid velkommen til at maile til hello@dayaayurveda.com og høre mere.