Næste holdstart til september 2022. Information opdateres.

 

Undervisningen starter i august 2021 med en intro-dag i København / Vedbæk og så har vi 3 intensive weekender i september, (+4-dages retreat i oktober), november og december i skønne lokaler i København / Vedbæk.

Der ligger et 4-dages retreat i oktober, hvor du kommer til at opleve både behandlinger, pulskonsultation, vedisk solopgangs-bål og ayurvedisk kost og urter, daglig inspirations-workshop, stillezoner og væren i naturskønne omgivelser på Samsø. Og så får du et ayurvedisk online detox-forløb i november.

Self Healing 50 timers grunduddannelse inkl. 4-dages retreat & ayurvedisk detox-forløb online

Start med at elske Ayurveda, før du lærer det‘, som Dr. Vasant Lad, The Ayurvedic Institute, så smukt siger.

Hel dig selv først, vær din egen behandler. Udforsk, oplev og mærk dit liv blive næret og blomstre med Ayurveda; en tidløs og spirituel sundhedsvidenskab.

Næste holdstart er til august 2021 med undervisning frem til december 2021. Modul 1 er inkl. 4-dages retreat på Samsø samt ayurvedisk detox-forløb online.

Self Healing er første trin til i uddannelsen der kan fortsættes med Modul 2, hvor du bliver Ayurveda-behandler.

Vi er max. 10 per hold for at give ro og nærvær. Undervisningen er primært i Vedbæk / København K samt online Live-sessions

DAYA grunduddannelse er din tid til at lære, opleve og praktisere en Ayurvedisk hverdag med fokus på din egen Self Healing med Essence of Ayurveda.

I løbet af 7 undervisningsgange bliver du introduceret til ayurvedaens mange grene af Self Healing – Chikitsa; Ahara, Vihara, Shamana, Tanmatra og Yoga Chikitsa (kost, livsstil, forebyggende, 5-sanser, yoga, pranayama og meditation).

Fokus er på dig. Du giver tid og energi og får alt det bedste af ayurveda tilbage til at nære og beskytte dig med hensyn til din nuværende livssitutation.

Hver gang bliver en kombination af både praksis og viden. Du får en 1:1 pulskonsultation og en Abhyanga / Shirodhara undervejs i forløbet.

Modul 1 af DAYA grunduddannelsen; Essence of Ayurveda Self Healing, er i alt 50 timers undervisning og anbefalet 100 timers selvstudie/egenpraksis (herunder en ayurvedisk årstids-detox)

Heal others 50 timers videreuddannelse ayurvedabehandler

Det er en helt speciel glæde at kunne give tilbage til andre i form af behandlinger og vejledning. På Modul 2; Healing Others lærer du at give oliebehandlinger, der giver dybdegående næring til alle kroppens 7 dhatus, kropsvæv.

En af ayurvedaens grundlæggende behandlingsformer, ‘chikitsa’, er oliebehandlinger. På modul 2 lærer du om traditionen bag og hvorfor det er vigtigt for vores sundhed at få oliebehandlingerne Abhyanga – fuldkropsmassage med lune ayurvediske olier og Shirodhara – lun oliestrøm på panden og hovedet.

Aflæsning af klientens prakriti, Vata, Pitta og Kapha (dosha) og hvordan prana-niveauet er i nuværende livssituation skal øves, så behandlingen kan stimulere og genoprette balancen i klientens samlede væren af krop, sind og bevidsthed.

En god ayurvedabehandler har en grundindsigt i ayurvedaens visdom om kroppens 7 dhatus, de 5 koshas, de 5 mahabhutas, grundelementer, og hvordan de udtrykker sig i de 20 gunas. Derfor er det en forudsætning at du har deltaget på DAYA grunduddannelsen; Self Healing.

Ønsker du at give behandlinger og få diplom som ayurveda-behandler skal du gennemføre et obligatorisk supervisionsforløb hvor du får guidance og supervision på dine første 30 klienter (efter 15 og igen efter næste 15 klienter).

Efter 100-timers uddannelsen, kan du fortsætte med 50-timers videreuddannelse i Ayurvedisk heling af nervesystemet, Marma Chikitsa.

Modul 2 af DAYA behandleruddannelsen ; Essence of Ayurveda; Healing others, er i alt 50 timers uddannelsestimer og 200 timers selvstudie/egenpraksis.

Modul 3 af DAYA behandleruddannelsen; Essence of Ayurveda; Healing with Marma Chikitsa er på 50 timer med 100 timers selvstudie/egenpraksis.

Kommende holdstart til 2022.

Diplomuddannelse med supervision

Du får supervision undervejs med dine første 30 klienter efter du har færdiggjort 100-timers uddannelsen med Modul I-IV.

Efter de første 15 klienter mødes du med Brit Kim, Daya Ayurveda og gennemgår forløbet, dels baseret på klientudfyldte skemaer og dels dine egne erfaringer.

Dernæst fortsætter du med dine næste 15 klienter, hvorefter vi mødes igen. Du får mulighed for at trække på erfaring og viden fra Brit med 25 års erfaring med ayurveda og sundhed i vedisk tradition.

Du kan efter aftale hvis du ønsker det også få supervision på under ét behandlingsforløb – forudsat at klienten accepterer det.

Supervisionen er obligatorisk og en del af uddannelsesforløbet. Det er ikke en eksamen, men en støtte til dig med fokus på klientsamtale, tilrettelæggelse af behandling og opsamling m.m.

Efter supervision med dine første 30 klienter (15 og 15) modtager du dit diplom, som ayurvedabehandler.

Du får også supervision efter 50-timers videreuddannelsen; Healing with Marma Chikitsa. Det sikrer både dig og dine kommende klienter. 

De ayurvediske behandlinger, som du lærer under Modul 2 er anderledes i forhold til de behandlingsformer, som du lærer under Modul 3. Derfor skal du deltage i et nyt supervisionsforløb.

DAYA diplomuddannelse, Essence of Ayurveda følger curriculum og retningslinjer for uddannelsen af ayurvedabehandlere under NAMA, National Ayurvedic Medical Association.

Når det bliver muligt at få anerkendt ayurveda, som sundhedsvidenskab og dermed indgå i den danske kvalifikationsramme for diplomuddannelser, vil curriculum for Essence of Ayurveda derfor kunne indgå i et samlet resultat for at færdiggøre 60 ETCS-point.

Tilmelding og yderligere information:

Du kan kontakte Brit Kim, cert. ayurvedabehandler og practitioner v/The Ayurvedic Insitute og Sri Sri TattvaPanchakarma, DAYA Ayurveda på hello@dayaayurveda.com og høre nærmere samt tilmelde dig.

Pris for Self Healing Modul 1 af uddannelsen med næste holdstart til august 2021 er 14.000,- DKK. Du får 50-timers DAYA grunduddannelse, Self Healing with Ayurveda inkl. 4-dages retreat, behandling og konsultation med pulslæsning, ayurvedisk årstids-detox inkl. ayurvedisk grundpakke til detox, undervisningsmateriale på hhv. engelsk (af Dr. Vasant Lad) og dansk (af Brit Kim) m.m.

Din plads er sikret ved betaling af depositum 5.500,- DKK senest 1. august 2021 til mobilepay 89491 DAYA eller netbank (skriv til hello@dayaayurveda.com for info). Tilmelding er bindende. Det resterende beløb af 8.500,- DKK kan evt. betales i 1 eller 2 rater inden uddannelsesstart og det fulde beløb skal være betalt senest 1. september 2021. 

Depositum kan refunderes 100% indtil den 15. juli 2021 og frem til den 1. august med 50%. Herefter gives depositum ikke retur, da det går til booking af retreat-stedet samt indkøb af materialer hhv. bøger samt ayurvedisk grundpakke med produkter fra f.eks. Pukka, Cosmoveda m.fl. til en værdi af 1.500,- DKK.

Samlet pris for Modul 1 og 2 over 1 1/2 års uddannelsesforløb af 100-timers DAYA grunduddannelse og behandleruddannelse er 28.500,- DKK. Du får Modul 1 + Modul 2 af i alt 100-timers uddannelse inkl. 4 dages retreat på Modul 1 samt 3-dages retreat på Modul 2, ayurvedisk årstids-detox (efterår 2021 samt forår 2022) samt hhv. 100 + 150 timers selvstudie og supervision efter dine første 15 behandlinger og efterfølgende 15 klienter. Det vil være muligt efter aftale at betale over 3 rater. Næste holdstart august 2021. Undervisningen ligger frem til april 2022. Detaljeret oversigt fås ved henvendelse til DAYA på hello@dayaayurveda.com til Brit Kim.

Praktisk info:

Du får undervisningsmateriale og inspirationsgaver undervejs, som del af undervisningsforløbet. Dertil vil der være nogle anskaffelser undervejs i forløbet, som afholdes af deltagerne selv, så som bøger, kosttilskud, olier m.m..


Ayurveda is the Mother of all Healing


All rights reserved © DAYA Ayurveda 2020