Rating: 5 out of 5.

“1000 tak! det var sådan en dejlig behandling”

Jeg sov så godt om natten og næste dag havde jeg så meget god energi. Tak for dig. Jeg er så glad for at du har hjulpet mig med at passe på mig selv igen!

Pia Wodschow

Rating: 5 out of 5.

“Tak Brit, du er altså en gave”

Anbefaler på det varmeste spring cleanse med Brit, som er en fantastisk formidler af ayurvedaen!

Mette, yogalærer

Tættere på din natur med DAYA Ayurveda

AYURVEDA er en SUNDHEDSVIDENSKAB, der dateres over 5000 år tilbage med rødder i et HOLISTISK MENNESKESYN.

Se mere om DAYA forløb:

Sov godt med ro på nervesystemet, Foryngende kur, Digital detox, 9-dages Cleanse og Mad & Ayurveda

Kroppen kan ikke behandles alene, sindet påvirkes af kroppens sundhed og vores samlede system eksisterer i balance og udveksling med verden omkring os.

KONSULTATION med pulslæsning (Ashtavidha pariksha)

Start med en konsultation med pulslæsning ved cert. ayurveda practitioner og ayurvedisk behandler, Brit Kim, DAYA Ayurveda. Du kan også vælge at få en online-konsultation. Her får du kortlagt, hvilke behandlinger, der vil støtte dit system ud fra din nuværende sundhedsprofil. Det indbefatter kost, kosttilskud, ayurvediske behandlinger, yoga og pranayama (åndedrætsøvelser) samt evt. 1-1 forløb, online hjemme-detox forløb m.m

Book tid til en konsultation HER

Efter en start-konsultation kan du booke de skønneste klassiske ayurvedabehandlinger, Abhyanga og Shirodhara med ayurvediske urter og lun olie, tilpasset din konstitution og nuværende behov ud fra din konsultation.

Rating: 5 out of 5.

“Jeg fik min søvn tilbage”

Jeg havde i lang tid ikke kunnet sove og finde ro i mig selv, men Brits nænsomme behandling førte mig langt væk fra mig selv og tilbage igen i en bedre verden. Næsten mystisk, men alligevel meget virkeligt. Jeg fik min søvn tilbage!

Mette Holm, oversætter/forfatter

Rating: 5 out of 5.

“Som at få et kram, der holder en måned”

At besøge DAYA og være i Brit’s varme hænder er som at få et kram der holder en måned.

Sophie Amalie Kirk, yogalærer

Rating: 5 out of 5.

“Gik fra 100% alertness til 100% ro i løbet af en time”

Da jeg lagde mig mellem Brits blide hænder, følte jeg mig som en gammel træt kriger, der blev omsluttet af renhed, lys og feminin omsorg. Mit nervesystem gik fra 100% alertness til 100% ro i løbet af en time. Jeg kan varmt anbefale Brit og Marma = stressafspændende ayurvedisk energibehandling.

Majken Matzau, erhvervspsykolog

Ayurvediske behandlinger

Book tid til din behandling HER

Fordyb dig i ayurveda på DAYA grunduddannelsen ESSENCE OF AYURVEDA; Self Healing & Healing Others med næste holdstart til august 2021.

ESSENCE OF AYURVEDA 50-timers DAYA grunduddannelse inkl. 4-dages retreat med behandlinger og konsultation

Til dig, der gerne vil fordybe dig i ayurveda og self-healing med ayurveda, kan du ansøge om at komme med på næste hold af Essence of Ayurveda; Self Healing 50-timers DAYA grunduddannelse. Essence of Ayurveda grunduddannelsen startede første hold i oktober 2019 ved Brit Kim, DAYA Ayurveda.

Essence of Ayurveda; Self Healing >>

Essence of Ayurveda; Self Healing er en 50-timers grunduddannelse over 3 intensive weekender i september og november og december samt et 4-dages retreat i oktober.

Den første del er på 50-timer samt 150 timers selvstudie og forløber over 5 måneder fra august 2021 til december 2021. Du får et 4-dages ayurvedisk retreat i Danmark inkl. i uddannelsen med daglig konsultation og behandling samt en hjemme cleanse med din personlige vejleder.

HOLDSTART: Næste holdstart er i august med afrunding i december 2021. Der forventes 150 timers selvstudie.

ANTAL PLADSER: Der er 10 pladser på holdet.

Hvorfor er vi max. 10 på hvert hold?

Intentionen er at skabe et undervisningsrum med plads, ro og nærvær. Ayurveda er for alle og samtidig er der individuelle hensyn.

Essence of Ayurveda; Self Healing er et forløb hvor du uddannes i den traditionelle ayurvediske spirituelle sundhedsfilosofi om livet. Forløbet er tilrettelagt så du får mulighed for at fordybe dig i ayurveda og få indblik i dig selv – set med ayurvedaens sundheds-filosofi. Du får også en daglig praksis, vi er på retreat sammen og så laver vi også en hjemme-cleanse i løbet af uddannelsesforløbet. Det er alt sammen en del af uddannelsesforløbet og med i den samlede pris.

PRIS: prisen for det fulde forløb inkl. 4-dages retreat samt en hjemme-cleanse er 14.000,- DKK.

TILMELDING: din plads er sikret ved betaling af depositum af 5.000,- DKK til mobilepay 89491 DAYA eller netbank (mail til hello@dayaayurveda.com for info).

Tilmelding er bindende. Det resterende beløb af 9.000,- DKK kan evt. betales i rater inden uddannelsesstart og det fulde beløb skal være betalt senest 1. august 2021.

Depositum kan refunderes med 75% indtil den 1. juli 2021 og frem til den 1. august med 50%. Herefter gives depositum ikke retur, da det går til booking af retreat-stedet samt indkøb af materialer.

50 timers undervisning samt 4-dages retreat & stay-@-home ayurvedisk cleanse

3 intensive weekender (kan også følges LIVE online)

4-dages retreat med konsultation og behandlinger

1 læringsbog af Dr. Vasant Lad, The Ayurvedic Insitute (på engelsk)

DAYA undervisningsmaterialer af Brit Kim, DAYA (på dansk)

online-webinars

ayurvedisk grundpakke til personlig guidet ayurvedisk efterårs-cleanse

DAYA Ayurveda samarbejder med NatureSource, der er den danske importør af Pukka og Cosmoveda og du får mulighed for at købe en online-ordre med 10% rabat en gang i løbet af uddannelsesforløbet.

Ansøg om plads på Essence of Ayurveda; Self Healing med start august 2021 >>

Essence of Ayurveda; Healing Others >>

Essence of Ayurveda; Healing Others er overbygningen til Self Healing 50-timers uddannelsen. Næste holdstart er i februar 2022 med afrunding i juni 2022. Her lærer du at give olie-behandlingerne Abhyanga og Shirodhara og yde grundlæggende ayurvedisk sundhedsvejledning.

Der forventes 200-timers selvstudie. Send en mail for ansøgningsskema til hello@dayaayurveda.com.

Subtle Essence of Ayurveda; Healing Others >>

Desuden er der planlagt en 50-timers uddannelse i de subtile healingsformer, bl.a. Marma chikitsa og medicin mantras.

Ayurveda retreats i Danmark & Tyskland i samarbejde med ayurvediske læger og tyske læger

Ayurveda 7 og 14-dages retreat Panchakarma & Rasayana i 2022

I den smukkeste lille by uden for en af de større byer i det sydlige af Tyskland ligger en ayurvedisk oase, hvor du kan tage med DAYA Ayurveda på 7-dages og 14-dages ayurvedisk panchakarma, foryngelsesforløb. Det er tyske læger og ayurvediske læger, der står for dit forløb og vi tager afsted sammen, så du kan få dansk vejledning undervejs. 

Booking af dit ophold går gennem DAYA Ayurveda. Du kan booke dit retreat eller høre mere her.

Ayurveda 3-dages retreat i Danmark – Ayurveda, yoga & naturoplevelser

Der kommer også flere retreats op i Danmark med ayurveda og yoga i løbet af sommeren rundt om i den smukke danske natur. Mere info på vej i løbet af maj måned 2021.

Vil du med så send en mail til hello@dayaayurveda.com og få mere info.

Få ayurvedisk inspiration i nyhedsmail

Copyright DAYA Ayurveda (2016)