Ayurveda Diplomuddannelse 100 & 150 timer

Mærker du Ayurvedaens tidløse og smukke tradition kalde på dig? Så er ‘Essence of Ayurveda: Self Healing’ og ‘Healing others’ måske noget for dig.

Her kan du se mere om de 3 trin i uddannelsen til Ayurvedabehandler. Du kan også vælge at tage de 2 første moduler, Essence of Ayurveda; Self Healing af i alt 50-timers kontaktundervisning uden at fortsætte. Der er obligatorisk supervision på dine første 30 klienter efter Modul IV og Modul VI.

Self Healing – vær din egen behandler

Start med at elske Ayurveda, før du lærer det‘, som Dr. Vasant Lad, The Ayurvedic Institute, så smukt siger.

Start med at lade Ayurveda bringe balance i dig selv og dernæst giv tilbage til andre. Hel dig selv først, vær din egen behandler. Udforsk, oplev og mærk dit liv blive næret og blomstre med Ayurveda; en tidløs og spirituel sundhedsvidenskab.

Self Healing er første trin til i uddannelsen der kan fortsættes med Modul III & IV, hvor du bliver Ayurveda-behandler. Modul I og Modul II er din tid til at lære, opleve og praktisere en Ayurvedisk hverdag med fokus på din egen Self Healing med Essence of Ayurveda.

I løbet af 7 undervisningsgange bliver du introduceret til ayurvedaens mange grene af Self Healing – Chikitsa; Ahara, Vihara, Shamana, Tanmatra og Yoga Chikitsa (kost, livsstil, forebyggende, 5-sanser, yoga, pranayama og meditation).

Fokus er på dig. Du giver tid og energi og får alt det bedste af ayurveda tilbage til at nære og beskytte dig med hensyn til din nuværende livssitutation.

Vi er små hold af max. 5 personer. Det gør at vi alle får plads og ro til at deltage og bidrage som vi ønsker.

Hver gang bliver en kombination af både praksis og viden. Du får en 1:1 pulskonsultation og en Abhyanga / Shirodhara undervejs i forløbet.

Nogle undervisningsgange er online men de fleste vil være i hold. Pt. er uddannelsen i København, men vil også være mulig i andre byer i Danmark på sigt.

Modul I og II af Essence of Ayurveda; Self Healing, er i alt 50 timers undervisning og anbefalet 100 timers selvstudie/egenpraksis.

Kalender for kommende moduler 2020/21. Næste hold på Modul I starter op 9. januar og kører til 20. februar 2021. Næste Modul II starter i marts/april 2021.

Heal others – giv tilbage til andre

Det er en helt speciel glæde at kunne give tilbage til andre i form af behandlinger og vejledning. På Modul III & IV af uddannelsen lærer du om oliebehandlingerne, der giver dybdegående næring til alle kroppens 7 dhatus, kropsvæv.

En af ayurvedaens grundlæggende behandlingsformer, ‘chikitsa’, er oliebehandlinger. Her lærer vi om traditionen bag og hvorfor det er vigtigt for vores sundhed at få oliebehandlingerne Abhyanga – fuldkropsmassage med lune ayurvediske olier og Shirodhara – lun oliestrøm på panden og hovedet.

Aflæsning af klientens prakriti, Vata, Pitta og Kapha (dosha) og hvordan prana-niveauet er i nuværende livssituation skal øves, så behandlingen kan stimulere og genoprette balancen i klientens samlede væren af krop, sind og bevidsthed.

En god ayurvedabehandler har en grundindsigt i ayurvedaens visdom om kroppens 7 dhatus, de 5 koshas, de 5 mahabhutas, grundelementer, og hvordan de udtrykker sig i de 20 gunas. Derfor er det en forudsætning at du har deltaget i Modul I og II inden du starter på 2. del af Essence of Ayurveda; Healing others

Ønsker du at give behandlinger og få diplom som ayurveda-behandler skal du gennemføre et obligatorisk supervisionsforløb hvor du får guidance og supervision på dine første 30 klienter (efter 15 og igen efter næste 15 klienter).

Efter 100-timers uddannelsen, kan du fortsætte med 50-timers videreuddannelse i Ayurvedisk heling af nervesystemet, Marma Chikitsa.

Modul II og IV af Essence of Ayurveda; Healing others, er i alt 50 timers uddannelse og 200 timers selvstudie/egenpraksis.

Modul V og VI Essence of Ayurveda; Healing with Marma Chikitsa er på 50 timer med 100 timers selvstudie/egenpraksis.

Kalender for kommende moduler 2020/21. Næste hold på Modul III starter op i juli/august 2021.

Diplomuddannelse med supervision

Du får supervision undervejs med dine første 30 klienter efter du har færdiggjort 100-timers uddannelsen med Modul I-IV.

Efter de første 15 klienter mødes du med Brit Kim, Daya Ayurveda og gennemgår forløbet, dels baseret på klientudfyldte skemaer og dels dine egne erfaringer.

Dernæst fortsætter du med dine næste 15 klienter, hvorefter vi mødes igen. Du får mulighed for at trække på erfaring og viden fra Brit med 25 års erfaring med ayurveda og sundhed i vedisk tradition.

Du kan efter aftale hvis du ønsker det også få supervision på under ét behandlingsforløb – forudsat at klienten accepterer det.

Supervisionen er obligatorisk og en del af uddannelsesforløbet. Det er ikke en eksamen, men en støtte til dig med fokus på klientsamtale, tilrettelæggelse af behandling og opsamling m.m.

Efter supervision med dine første 30 klienter (15 og 15) modtager du dit diplom, som ayurvedabehandler.

Du får også supervision efter 50-timers videreuddannelse med Modul V-VI. Det sikrer både dig og dine kommende klienter. 

De ayurvediske behandlinger, som du lærer under Modul III og IV er anderledes i forhold til de behandlingsformer, som du lærer under Modul V og VI. Derfor skal du deltage i et nyt supervisionsforløb.

Diplomuddannelsen, Essence of Ayurveda følger curriculum og retningslinjer for uddannelsen af ayurvedabehandlere under NAMA, National Ayurvedic Medical Association.

Når det bliver muligt at få anerkendt ayurveda, som sundhedsvidenskab og dermed indgå i den danske kvalifikationsramme for diplomuddannelser, vil curriculum for Essence of Ayurveda derfor kunne indgå i et samlet resultat for at færdiggøre 60 ETCS-point.

Tilmelding og yderligere information:

Du kan kontakt Brit Kim, Daya Ayurveda på hello@dayaayurveda.com og høre nærmere samt tilmelde dig.

Praktisk info:

Du kan vælge at melde dig til og betale per modul. Det vil være til en samlet pris af 33.400,- DKK for Modul I, II, III og IV samt supervision.

Du kan også vælge at tilmelde dig det samlede forløb af de fire moduler på 100-timers uddannelsen og få Early Bird pris på 28.000,- DKK for Modul I, II, III og IV samt supervision. Det er muligt at dele det op i 3 rater.

Videreuddannelse med Modul V og VI koster 14.000,- DKK ved samlet tilmelding. Det er muligt at dele det op i 2 rater.

Et forløb med 6 moduler vil ved samlet tilmelding koste 42.000,- DKK for undervisning over 1 1/2 år samt supervisionsforløb efter 100 timer samt yderligere 50 timers moduler, dvs. ca. 2 år i alt. Det er muligt at dele det op i 5 rater.

Du får undervisningsmateriale og inspirationsgaver undervejs, som del af undervisningsforløbet. Dertil vil der være nogle anskaffelser undervejs i forløbet, som afholdes af deltagerne selv, så som bøger, kosttilskud, olier m.m..

Ved tilmelding per modul:

Modul I af 20 timer: 7.200,- DKK / Early Bird 5.900,- DKK

Modul II af 30 timer: 9.500,- DKK / Early Bird 8.100,- DKK

Modul III af 20 timer: 7.200,- DKK / Early Bird 5.900,- DKK

Modul IV af 30 timer: 9.500,- DKK / Early Bird 8.100,- DKK

Modul V af 20 timer: 7.200,- DKK / Early Bird 5.900,- DKK

Modul VI af 30 timer: 9.500,- DKK / Early Bird 8.100,- DKK

Supervision er en del af uddannelsesforløbet.

All rights reserved (c) 2020 DAYA Ayurveda

Essence of Ayurveda; Self healing & Healing others


All rights reserved © DAYA Ayurveda 2020