Ayurveda

Velkommen til DAYA Ayurveda – Behandlinger, pulsdiagnose og livsstil! Kend din stresstype (c) og forebyg udbrændthed. 

Jeg kombinerer det bedste af det 5000 år gamle helsesystem Ayurveda med min +15 års erhvervskarriere til gavn for alle, der ønsker at forebygge stress og skabe varig balance i livet med ayurveda.”,

BRIT KIM, cert. ayurveda-behandler & cand.mag., DAYA Ayurveda. Læs mere om DAYA Ayurveda nederst på siden.

Abhyanga – Shirodhara – Marma Chikitsa – Pulsdiagnose

DAYA Ayurveda tilbyder Abhyanga, Marma Chikitsa og Shirodhara, som er klassiske ayurvedabehandlinger af 45 til 75 minutters varighed. Den første gang du kommer til behandling, starter vi med en 10 min. ayurvedisk pulslæsning for at finde din ‘prakruti’, (ayurvediske grundtype).

Ønsker du en ayurvedisk konsultation varer den 30 min. og bookes enten seperat eller i kombination med en behandling.

Book din behandling nu med sms til 25888866 med ønsket tidspunkt enten onsdage, torsdage og lørdage i København.

Behandlinger i Hornbæk og Odense også muligt hver anden måned.

Du kan også booke et 1-dags ayurveda & yoga mini-retreat med pulslæsning, yogatime i Hamsa Yoga Studio kombineret med behandlingerne Marma/Shirodhara og Marma/Abhyangha. Det starter kl. 9.30 og afrundes kl. 15.00.

AYURVEDA OASE i Tyskland 3 – 5 – 7 – 14 dages autentisk klassisk PANCHAKARMA

Har du brug for at komme væk et par dage, kan du tage med til en fantastisk ayurveda-oase i Rosenheim ved München på luksus retreat med eget værelse, fuld ayurvedisk kost, yoga og meditation og selvfølgelig daglige ayurvedabehandlinger varetaget af et team af ayurvediske vaidyas/læger samt læger og osteopater. Datoer for næste retreats i juli, august og november 2019. 

Når jeg har for meget arbejde og er fyldt op af alt muligt andet, giver behandlingerne mig et skift i bevidstheden. Det er en form for dyb meditation.”

JAKOB LUND, grundlægger og underviser, BreatheSMART og SE-terapeut

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om hvilken behandling eller forløb, der passer lige præcis til dig og din nuværende livssituation på mobilnr. +45 25 88 88 66.

Hver behandling varer fra 45 minutter til 75 minutter. Vi starter med en kort pulslæsning for at finde din prakruti, dvs. om du er vata, pitta eller kapha. Ayurvedisk konsultation bookes som en individuel tid ud over behandlingen. Se mere om marma, shirodhara og abhyanga og muligheden for at booke kombinationsbehandlinger.

Individuelle forløb

Ønsker du at gå i dybden, kan vi tilrettelægge et forløb af op til 5 aftaler af hver 1 1/2 time over max. 2 måneder.  Ud fra samtale og pulslæsning aftaler vi dit individuelle forløb med ayurvediske behandlinger, kost- og livsstilsvejledning samt introduktion til åndedrætsøvelser og meditation.

Workshops og kurser om ayurveda, meditation og åndedrætsteknikker

Følg DAYA Ayurveda på facebook eller instagram for at se events, workshops og kurser. Faste samarbejdspartnere er Hamsa Yoga Studio (København), Nordisk Yoga (Odense) og Yogalicious i Hornbæk. Desuden er DAYA Ayurveda også at finde på messer og yogafestivaller.

Temaer for workshop/foredragsrækker

  • Kend din stresstype og undgå udbrændthed
  • Ayurveda for kvinder
  • Sund med ayurveda 
  • Filosofien bag ayurveda og doshaerne
  • Graviditet og fødselsforberedelse
  • m.fl.

Hvad siger andre om DAYA Ayurveda?

Da jeg lagde mig mellem Brits blide hænder, følte jeg mig som en gammel træt kriger, der blev omsluttet af renhed, lys og feminin omsorg. Mit nervesystem gik fra 100% alertness til 100% ro i løbet af en time. Jeg kan varmt anbefale DAYA Ayurveda. Marma = stressafspændende ayurvedisk energibehandling.

Majken Matzau, CEO, Matzau Erhvervspsykologer

Jeg har haft fornøjelse af at være testkanin på Brits 1-dags personlige Ayurveda retreat. Det var ren selvforkælelse og vi gennemgik forskellige Ayurveda principper og behandlinger, og flere forskellige typer massage og meditation. Det var et meget afvekslende forløb – særdeles afstressende, beroligende og med en virkelig god ro som resultatet. Der var en direkte effekt, men også konkrete redskaber, som man kunne tage med og selv arbejde videre med. Jeg kan varmt anbefale Brit, som med sin fokuserede, rolige væremåde gør behandlingerne let tilgængelige. Brit er kyndig, vidende, alsidig men også lyttende og meget tilstedeværende. Og det afspejler sig i behandlingerne, hvor jeg følte mig i helt trygge hænder.

Thomas Fink, filmproducent og direktør

BOOK TID enten via SMS til 25888866 eller klik her.

Så dejlig og god behandling. Gav en god ro på nervesystemet og i kroppen.” Susanne Rikke Demuth, marketingskonsulent

Kan kun anbefale DAYA/Brit. Særligt til dem, der ønsker at mærke livet endnu mere eller igen. For hvad er egentlig vigtigere end at vi har det godt? Når vi har det godt, kan vi være den gode kæreste eller den gode chef…noget om det, ikk? Brit er meget meget dygtig med sine hænder og har en stor viden, som hun med omsorg og glæde deler med dig. Så udover ro, tager du viden med dig. Hun tager hånd om dig, som var du den sidste lotus blomst i verden.”

Joy Vasiljev, direktør og partner, The Organic Company

Om Brit Kim

IMG_4049

Ayurveda er et komplet sundhedssystem der kan helbrede kroppen og balancere sindet helt uden bivirkninger.”

“Jeg er certificeret underviser og behandler i ayurveda og meditation siden 2000 og er i gang med en videreuddannelse ved dr. Vasant Lad, Ayurvedic Institute. Grunduddannelsen er taget hos Sri Sri Ayurveda Europe og Art of Living i 2000 med videreuddannelse i 2009 og 2012. Videreuddannelse ved Dr. Vasant Lad i 2018 og 2019.

DAYA betyder compassion i både buddhistisk og vedisk terminologi og jeg har valgt DAYA for at signalere at netop medfølelse – og selv-medfølelse – er første trin mod holistisk sundhed. 

Ayurvedisk livsstil har givet mig et energiboost i en travl hverdag samt hjulpet mig efter perioder med større projekter og lange arbejdsdage med at finde ro og stresse af.”,

Brit Kim, DAYA Ayurveda

Samarbejdspartnere

DAYA Ayurveda samarbejder med Hamsa Yoga Studio i København, Nordisk Yoga i Odense og Yoga i Hornbæk og derudover har Brit samarbejdet i mange år med Jakob Lund, BreatheSMART med behandlinger til PTSD-ramte og unge i rehabilitation.

Siden juni 2018 har DAYA Ayurveda på invitation fra den indiske ambassade i Danmark været med i en arbejdsgruppe for udbredelse af kendskab til ayurveda og afholdelse af International Day of Yoga i Danmark.

Inspirationen til at inddrage rådgivning om ayurveda, yoga og meditation på arbejdspladsen tager afsæt i Brits +15 årige erhvervskarriere som kommunikationschef, international forretningsudvikler og projektleder i Udenrigsministeriet og Kulturministeriet samt det sydkoreanske eksportråd ved Ambassaden for Republikken Korea i Danmark.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om hvilken behandling eller forløb, der passer lige præcis til dig og din nuværende livssituation på mobilnr. +45 25 88 88 66.