Abhyangha

ABHYANGHA: aktivering af kroppens energipunkter via huden og brug af terapeutisk olie

Abhyangha er en helkropsbehandling med terapeutisk olie (der benyttes kun økologisk koldpresset sesamolie eller olivenolie tilsat ayurvediske urter). Kombinationen af olien og de blide rytmiske strøg, som aktiverer energipunkter og giver næring til kroppen, skaber en dybdegående effekt på både krop og sind.

Da Abhyangha er en helkropsbehandling med ayurvedisk olie, anbefales det derfor at have en ældre T-shirt og undertøj af bomuld på, fordi det kan vaskes ved høj temperatur for at fjerne eventuelle olierester. Sørg for at have tid i kalenderen til at slappe af derhjemme efter behandlingen og vent gerne en times tid med at tage brusebad.

Behandlingen starter med en kort konsultation ud fra ayurvedaens grundprincipper og din nuværende livssituation. Du er altid velkommen til at ringe på 25 88 88 66 hvis du har spørgsmål inden behandlingen.

Prisen er 1.050 kr for 1 1/2 times behandling inkl. økologisk sesamolie og æterisk olie fra Cosmoveda/Weleda/Herbal Salvation. Du kan også vælge at kombinere behandlingen med en Marma Chikitsa for 1.300 kr for 2 timer.

PRISLISTE opdateret 1/9-2018:

• MARMA CHIKITSA 650 DKK 1 time
• SHIRODHARA 900 DKK 1 time inkl. økologisk mandel/sesamolie og æterisk olie
• ABHYANGHA 1.050 DKK 1 1/2 time inkl. økologisk mandel/sesamolie og æterisk olie
………………..
Kombinationsbehandlinger
• KOMBI MA 2 timer 1.300 DKK Marma & Abhyangha
• KOMBI MS 2 timer 1.100 DKK Marma & Shirodhara
…………………………….
Behandlingen starter med en oversigtskonsultation ud fra ayurvedaens grundprincipper og din nuværende livssituation. Du er altid velkommen til at ringe på 25 88 88 66 hvis du har spørgsmål inden behandlingen.